Komentáře
- Žádné komentáře nenalezeny
Ingredience:patizony, cibule, česnek, vejce (počítáme cca větší 1 vejce na 1 patizon), kousek jakékoliv uzeniny, sůl, pepř, příp. libovolné oblíbené koření či bylinky, olivový olej
Postup: Z patizonů seřízneme vršky a odložíme stranou jako pokličky. Patizony vydlabeme a vydlabanou hmotu nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme kostičky cibule, přidáme pokrájenou klobásu nebo uzené maso a po osmahnutí přisypeme nakrájený vnitřek patizonu. Směs osolíme, opepříme, přidáme prolisovaný česnek a dokořeníme dle chuti - například oreganem, bazalkou, majoránkou… Až se vydusí všechna tekutina, vmícháme vejce a směsí plníme vydlabané patizony. Plněné patizony přiklopíme odkrojenou „pokličkou“ a naskládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě při 200°C asi 50-60 minut.
Copyright © 2015 - 2016 Zahradanetradicne.cz Všechna práva vyhrazena. // Tvorba webových stránek
Zanechte zde Váš komentář
Odeslat komentář jako host